За нас

GROUPAUTO Bulgaria Ltd. е дружество, което обединява няколко независими доставчика на авточасти на българския пазар. Създадено е през 2007г. и днес негови членове са фирмите:  Ауто Хелп ООД    Аутобул ЕООД    Косер АД   Аутостар ООД

GROUPAUTO Bulgaria Ltd. е член на GROUPAUTO International, което е световно признание в областта на автомобилните резервни части.

GROUPAUTO International осигурява стабилна и успешна връзка между производителите и своите членове във всяка страна и развива успешно четири основни концепции:

1.За доставчици на резервни части за леки автомобили; 

2.За доставчици на резервни части за товарни автомобили;  

3.За сервизна дейност за леки автомобили;

4.За сервизна дейност за товарни автомобили.

GROUPAUTO Bulgaria развива успешно концепциите, следвайки принципите и стандартите, които GROUPAUTO International е заложило за всяка една от тях.

Доставчици на резервни части за леки автомобили:

Към момента фирмите, които са част от тази концепция са Ауто Хелп ООД, Аутобул EООД Косер АДАутостар ООД. Те предлагат на своите клиенти национална мрежа от складове и магазини, високо квалифицирани консултанти, леснодостъпна информация, електронни магазини, отлично логистично обслужване и резервни части.

Серевизна дейност за леки автомобили:

От началото на 2012 година ГРУПАУТО България ООД развива и сервизната концепция EUROGARAGE за верига от свързани с доставчиците сервизи, която в България носи името AUTOEXPERT. Към края на 2011 година тази  сервизна концепция е вече успешно развита в 17 държави с повече от  4800 обекта. Концепцията се базира от една страна на целта да се предостави на потребителите по-висок стандарт на услугите и от друга, да създаде условия за партньорството на сервизите с дистрибуторите. На българският пазар има много независими сервизи, които разбират необходимостта от адаптиране на своя бизнес към нарастващите изисквания на клиентите си и да търсят съвременни форми на управление. 

AUTOEXPERT е лесно разпознаваема национална мрежа от сервизи и предлага:

1.Членство в перспективно и реномирано автомобилно общество с добри финансови резултати; 

2. Преференциални цени за предлаганите от ГРУПАУТО България части;

3.Специални условия за доставки;

4.Онлайн връзка с базите на Ауто Хелп ООД, основател на ГРУПАУТО България;

5.Обезпечаване с необходимата техническа информация чрез изграждане на 

обща информационна система; 

6.Осигуряване на семинари и обучения;

7.Търговска и маркетингова подкрепа;

8.Преференциални условия за закупуване и ползване на сервизно оборудване и инструменти;

9.Възможнст за внедряване на професионален софтуер за управление и контрол на сервизната и търговската дейности;

10.Насочване на клиенти от търговската мрежа за монтаж и гаранционно обслужване на предлаганите продукти;

11.Програми за лоялни клиенти;

12.Брандиране на сервиза.

Сервизна дейност за товарни автомобили:

Сервизната концепция на GROUPAUTO International за товарни автомобили - TOP TRUCK - представлява верига от свързани с доставчиците на авточасти сервизи за ремонт на товарни автомобили, ремаркета и полуремаркета. Към края на 2012 година тази международна сервизна концепция е вече успешно развита в 14 държави като в нея членуват над 550 сервиза.